İzleyiciler

Hürriyet Gündem

11 Şubat 2012 Cumartesi

DIY proceleri Vol5 :) sevgililer günü hediyesii/Valentine's Day Gift :)






Deriin bir oohh çekebilirim artık. Bittii! Günlerdir üzerinde uğraştığım el emeğim göz nurum az önce bittii!
:)
Yok yok o kadar da değil tabi ki.. :) Malumunuz, sevgililer günü kapıda, hoş her ne kadar ben her fırsatta hediye vermeyi, yapmayı sevdiğim için, gelmese de, bir adı olmasa da olurdu o günün. Neyse efendim, erkek arkadaşınıza hediye seçmek zor, hele de pek birşey beğenmeyen (aman duymasın) ama her aldığınıza çok sevinmiş gibi yapmayı beceren bir sevgiliniz varsa :) Ben de tutup aldığım şeyleri biraz özelleştireyim dedim ve hemen postladım, ilk gören siz oldunuz.
O kalplerin içine yazdığım notlar haricinde çok Kendin Yap bir iş olduğunu söyleyemicem. :) Eğer siz de aldığınız hediyeleri farklı bir şekilde vermek isterseniz diye bir fikir sunuyorum ortaya..
Bunun için kırtasiyeden rengarenk fon kartonları alıp, kalp şeklinde dilediğiniz kadar kesin. Boyutu tamamen içine yazmak istediklerinize bağlı. Renkli kalemlerle de notlarınızı yazın, aldığınız hediyelerin üzerine serpiştirin rastgele :)Ben kutuda hazıra kaçtm, çünkü bu şirin kutuyu görünce dayanamadım, ama basit bir ayakkabı kutusunu da istediğiniz şekilde (örn: renkli kağıtlar, fotoğraflarınızdan oluşan bir kolaj, karikatür sayfası, şiir yazılı bir kağıt vs.) kaplayarak daha da kişiselleştirebilirsiniz hediyenizi..
Malzemelerimiz: İstediğiniz boy ve şekilde kutu
                         Renkli fon kartonları, renkli kalemler
                         Makas
                      
Kolay gele :)

5 yorum:

  1. Çok güzel bir fikir. Ellerinize saglık. Denemek istiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Bloguma hoşgeldin Dilek. Herzaman beklerim.Segiler:)

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Aslı: beğenmenize çok sevindim, sizinkini de merakla bekiyorumm :)

    Sevgili Nedret: Hoşbuldummm :) Emeklerinize sağlık :)

    YanıtlaSil