İzleyiciler

Hürriyet Gündem

3 Mayıs 2013 Cuma

Pasta Dükkanı :)

Bıraksanız üzerine tez yazacağım, buraya binlerce sayfa anlatacağım bir yerdeydim bugün. Benim için kelimelere sığmaz yani, hem ortamı, hem de sahibesinin içtenliği ve bu işi yapmak için asıl mesleğini bırakmış oluşu.. Bir kez daha, ''boşver kızım dayatmaları, git içinden ne geliyorsa, ne iş yapmak istiyorsan yap!'' dedim kendime, ve öyle de umuyorum...

<<<<<Bilge Şahin Pasta Dükkanı :) >>>>>


 Anlatmaya nereden başlasam bilemiyorum :) genç bir kadının asıl mesleğini bırakıp, inandığı ve sevdiği bir şey uğruna yeni bir hayat yaratması gibi birşey.. ''Belki daha çok yoruluyorum, ama daha mutluyum'' diyor Bilge Hanım. Her sabah dükkanını pürneşe açıyor belli ki, mis gibi pasta, cookie, cupcake kokuları arasında zaten neşesiz olmak pek de mümkün değil. Bulunduğunuz bunalımlı ruh halinden bile ortalama 10 sn içinde sıyrılabilirsiniz bu Pasta Dükkaını'nda!

 Herşey özenle döşenmiş, özenle düşünülmüş.. Pastel renklerin içinde siz de su gibi berraklaşıyorsunuz, herşey hafifliyor, kave fincanının üzerindeki desenlere aşık oluyorsunuz :)

 Ben ''bloguma koyucam'' diye pır pır fotoğraf çekerken, Bilge Hanım mutfakta sipariş kurabiyelerini hazırlıyor. Aslında yoğun olarak toplu pasta ve kurabiye (özel günler için) yapılıyor bu dükkanda, zaten gitgide yaygınlaşmaya başlayan butik pasta evi tarzında, iki masa 4 sandalyeli şipşirin bir yer! Fakat Bilge Hanım çalışıyor bile olsa, bir kahve içip truffle yemek için de uğrayabilirsiniz bu masal evine :)





 böyle eğlenceli şeyler de çıkıyor haliyle, bolca :)














mutlaka, ama mutlaka uğrayın sevgili Ankaralılar :)

p.s.: Bilge Hanım'ın dükkanında butik pasta ve cupcake workshopları da yapılıyor, detaylı bilgi için kendisiyle görüşebilirsiniz :)

Adres: Tunus Cad. 61/A Kavaklıdere/Ankara
Tel: 0312 466 00 45
      0506 837 40 92
iletisim@bilgesahinpastadukkani.com

adios!

4 yorum:

  1. Her Tunus'tan geçişimde "buraya bir daha ki sefer mutlaka uğrayacağım" diyorum. İçi de çok sevimliymiş. Bu cumartesi kesin ordayım:)

    YanıtlaSil
  2. Yolum Ankara'ya duserse mutlaka ugrayacagim. Nefis bir yer!
    http://tugbates.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen nefis bir yer, giderseniz Bilge Hanım'a benden selam söyleyin, Ankara'lı öğrenci bir blogger varmış,artık Ankara'da yaşamıyormuş, sizin lezzetlerinizi çooook özlemiş diyin :(
      p.s. blogunuz ve stiliniz bir harika! :)

      Sil